Η παρασκευή της λαγάνας, απαιτεί ιδιαίτερη μαστοριά και μεράκι από τον αρτοποιό για αυτό το λόγο στα παραδοσιακά αρτοποιεία την Καθαρά Δευτέρα σχηματίζονται ουρές απο πελάτες που θέλουν να προμηθευτούν το πατροπαράδοτο έδεσμα. Απο νωρίς το πρωί ξεκινήσαμε και εμείς στον φούρνο μας να ετοιμάζουμε τις δικές μας λαγάνες.
ο άρτος ο επιούσιος απο το 1953....στην οδό Ετεοκλέους 21 Θεσσαλονίκη -Χαριλάου
27 Φεβ 2012
ΛΑΓΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ
Η παρασκευή της λαγάνας, απαιτεί ιδιαίτερη μαστοριά και μεράκι από τον αρτοποιό για αυτό το λόγο στα παραδοσιακά αρτοποιεία την Καθαρά Δευτέρα σχηματίζονται ουρές απο πελάτες που θέλουν να προμηθευτούν το πατροπαράδοτο έδεσμα. Απο νωρίς το πρωί ξεκινήσαμε και εμείς στον φούρνο μας να ετοιμάζουμε τις δικές μας λαγάνες.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου