ο άρτος ο επιούσιος απο το 1953....στην οδό Ετεοκλέους 21 Θεσσαλονίκη -Χαριλάου






27 Φεβ 2012

ΛΑΓΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ

Η παρασκευή της λαγάνας, απαιτεί ιδιαίτερη μαστοριά και μεράκι από τον αρτοποιό για αυτό το λόγο στα παραδοσιακά αρτοποιεία την Καθαρά Δευτέρα σχηματίζονται ουρές απο πελάτες που θέλουν να προμηθευτούν το πατροπαράδοτο έδεσμα. Απο νωρίς το πρωί ξεκινήσαμε και εμείς στον φούρνο μας να ετοιμάζουμε τις δικές μας λαγάνες.
Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν πάρα πολύ καλό.Οι λαγάνες μας ζυμώθηκαν πλάστηκαν και ψήθηκαν με μεγάλη επιτυχία

Και στο τέλος ήπιαμε και ένα ποτηράκι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου